Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

Mini kawung reflectors palastik pikeun wahana

QQ 截图 20180512144834
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

Produk:  Rear Plastik pemantul pikeun Vehicle  

Ukuran: 45 * 25 mm

material : pp, ps

Téhnologi Reflective:  inténsitas Prismatic High

Warna:   Putih, Beureum, Konéng, Héjo

Fitur:  High inténsitas Prismatic, Cuaca tahan, waterproof

Masang:  Paké screws atawa stiker

Jaminan:  1-2Year

Aplikasi  : Kanggo trailer Treuk, kaamanan Vehicle