Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

Pompa Air Compressor Hotspot 12V 60W Car baseuh & vakum garing cleaner Tirus Inflator

622
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

VC420

Pompa Air Compressor Hotspot 12V 60W Car baseuh & vakum garing cleaner Tirus Inflator

2 dina 1 Kongrés Air Compressor Hotspot 12V 60W baseuh & garing vacuum cleaner 

pakét:

  • 1 X Car vacuum cleaner
  • 1 X Long nozzle
  • 1 X Tirus Inflator
  • 3 X Tirus Inflator jarum adaptor
  • 1 x Car carjer Colokkeun

FITUR:

  • Baseuh jeung garing amphibious vakum mobil cleaner.
  • penampilan alus, beurat lampu na portabel.
  • Dikawasa ku switch ON / OFF, gampang ngagunakeun.
  • Dilengkepan hiji colokan daya otomotif, jalan ku cara ngahubungkeun ka 12V roko stop kontak torek.
  • Diwangun dina tekanan ban gauge, Anjeun ayeuna bisa inflate jeung pariksa tekanan ban anjeun di imah.
  • Kalawan 2M kakuatan lila ngawujud, merenah pikeun anjeun pikeun ngabersihan unggal pojok dina mobil.
  • filterability alus sarta nyegah polusi sekundér.
  • Sampurna pikeun imah, kantor, sakola, lalampahan tur sagala kandaraan.

spésifikasi:

  • Bahan: ABS
  • Warna: Konéng
  • Kakuatan: 90W
  • Tegangan: 12V DC
  • speed dipeunteun: 2000 (r / mnt)

Ukuran: 34X17.5CM

 

aasd
3sf
qeqwe
st3
12as
124s

aa2

aa1