Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

hiasan hateup pikeun anteneu mobil

QQ 截图 20180513090932
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

Ngaran Produk Mobil hateup hiasan Antenna Bluetooth mobil Antenna
item anteneu mobil
material plastik
warna Hideung atawa batur
ngaran brand  OEM
paket kartu
istilah pamayaran T / T, Uni Kulon, PayPal
palabuhan Shanghai atanapi Ningbo, Cina
MOQ 5000cards