Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

lampu BD051 kaamanan pemantul

Reflective-LED-Pendant-kalayan-Metal-Key-Ring-En13356-RoHS-Comliant
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

spésifikasi

lampu kaamanan pemantul

3 setting lampu béda

Ukuran produk: dia 2 "x1 / 4"

aréa kaluaran: Dia1 "

 lampu kaamanan pemantul

pedaran:

lampu pemantul palastik

Pantun jeung desain populér, nampa design OEM

friendly-eco: Sumuhun

Fungsi: keychain kalawan lampu LED jeung lampu caution

Pikeun kualitas alus

Ukuran produk: dia 2 "x1 / 4"

aréa kaluaran: Dia1 "

pakét: 250pcs / ctns

MOQ: 3000pcs

waktos pangiriman: 25 poé sanggeus dikonfirmasi

Sertifikasi: ROHS & CE

kaluaran Logo sadia, idéal pikeun hadiah promotion

istilah pembayaran: 30% deposit na kasaimbangan sanggeus salinan fax B / L

3 setting lampu béda

ngawengku hook