Lisénsi Lempeng pigura, Anderson Panyambung, Otomatis Lambang - Abdul Industrial

Vacuum cleaner Mini Hotspot Pikeun Car Camper torek 12V Debu Crumbs

607
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT / LC / rugbi Kulon

VC405

DC 12v 60w

ari 10ft kalawan roko colokan torek

Bisa diumbah filter streaming

Kalawan lampu gawé (kalawan on / off switch)

Baseuh / fungsi garing kalayan nyeuseup kuat

Warna béda sadia

pedaran:

Kuat sarta awét blower pikeun pamakéan rumah tangga jeung situs pakasaban merlukeun kakuatan hawa portabel maksimum. Gede pikeun sirkulasi hawa, drying karpét jeung surfaces beueus séjén! Baseuh / garing Car Vac nyokot 5,5 fl oz sahiji alat liquid.Upholstery jeung sikat lebu anu sampurna pikeun nyoplokkeun bulu piaraan, lint jeung kokotor tina alat interior.Crevice mobil urang ngahontal di antara seats.Lightweight mobil na bagless pikeun convenience.Great keur rusuh beberesih tina spills dina mobil anjeun, treuk atawa SUV.

Fitur:

Kuat nyeuseup
Compact na lightweight
Dipaké langsung ti stop kontak mobil torek
lengkep sareng kantétan merenah tur filter bisa diumbah
Dikawasa ku switch ON / OFF, gampang ngagunakeun.
Lamun sorangan colokan roko hiji torek, jas keur imah, kantor, travel sarta kabeh tutumpakan

HTB1qN7SXCMmBKNjSZTEq6ysKpXa4

HTB1jak4auuSBuNjSsplq6ze8pXaa

HTB1RPVXaH1YBuNjSszhq6AUsFXaw

aa2

aa1